Anlık Bildirim

Google Drive'dan herkese 2 GB ücretsiz depolama alanı

Google Drive, Güvenli İnternet Günü'ne özel olarak tüm kullanıcılarına ücretsiz 2 GB depolama alanı hediye ediyor. Bu fırsattan yararlanmak için yapmanız gerekenler bu yazıda!
Ekstra Google Drive alanına mı ihtiyacınız var? Yapmanız gereken tek şey Google hesabınızın güvenlik ayarlarını kontrol etmek. Arama devi 9 Şubat Güvenli İnternet Günü'ne özel olarak, kendi güvenlik ayarlarını kontrol eden kullanıcılara ekstra 2 GB depolama alanı veriyor. Bu avantajdan yararlanmak için sadece birkaç dakikanızı ayırarak güvenlik ayarlarınıza göz atmanız yeterli.

Neyse ki güvenlik ayarlarının kontrolü çok basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Yapmanız gereken tek şey buraya tıklayarak Güvenlik Kontrolü sayfasını ekrana getirerek birkaç adımda bilgilerinizi güncellemek. İlk adımda kurtarma bilgilerinizi kontrol ediyorsunuz. Daha sonra hesabınıza bağlı cihazlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Son olarak hesap izinlerinizi kontrol etmeniz lazım.
Google Drive'dan herkese 2 GB ücretsiz depolama alanı
 
Çok kısa bir süre içersinde gerekli kontrolleri yapıp güvenlik ayarlarınızı güncelledikten sonra; "Güvenli İnternet Günü 2016 kutlamasına yardımcı olmak amacıyla, Güvenlik Kontrolü'nü tamamladığınız için Google hesabınıza 2 GB'lık ücretsiz Drive depolama alanı ekledik" şeklinde bir mesajla karşılaşacaksınız. Böylece eğer 15 GB kapasiteli ücretsiz Google Drive hesabına sahipseniz depolama alanınız 17 GB'a yükselmiş olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4388 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ücretsiz, google drive ve
4 etiket daha depolama bedava 2gb Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim