Anlık Bildirim

Google gerçek zamanlı çeviri hizmeti üzerinde çalışıyor olabilir


Geçtiğimiz günlerde Microsoft, Skype ile gerçek zamanlı çeviri özelliğini tanıtmıştı.The New York Times'da yayınlanan habere göre ise bu kez Google yakın zamanda kendi gerçek zamanlı çeviri özelliğini kullanıma sunmayı planlıyor.

Bu yeni özelliğin Google Play mağazasında bulunan Translate uygulamasına bir güncelleme ile geleceği söyleniyor. Habere göre bahsedilen güncelleme ile sesli olarak gerçek zamanlı çeviri yapabilmek mümkün olacak. Şu an için Translate uygulaması ile herhangi bir çeviri metni yaptığınızda çevrildiği dildeki söylenişini zaten dinleyebiliyoruz. Fakat yeni gelecek servisin bundan çok daha üstün ve neredeyse "kusursuz" olacağı iddia ediliyor. 

Gerçek zamanlı çeviri özelliği  farklı dilde yazılmış bir tabela veya metni kameraya gösterdiğinizde direk olarak ana dilinize çevirecek bir özelliğe de sahip olacak. Ancak bu özellik uygulamaya bir sonraki aşamada eklenebilir. Henüz desteklenen diller veya hizmetin servise gireceği tarih ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1451 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çeviri, google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim