Anlık Bildirim

Google kişiler servisi yenilendi

Google kişiler servisi yenilendi

Geçtiğimiz günlerde Google+ platformunu fotoğraflar ve akımlar olarak ayıran Google bu kez Kişiler servisini yeniliyor. Yalnızca 2014 yılı içinde 1 Milyar 300 milyon civarında Android cihaz satıldığı düşünülürse aslında bir çok kişi farkında olmasa da bu servisten faydalanıyor. 

Mobil cihazlar dışında her yerden rehberinize ulaşmanıza imkan veren Google Kişiler servisi yenilenmiş hali ile test ediliyor. Yeni arayüz Google+ ve Gmail arayüzleri ile harmanlanmış gözüküyor. Yeni kişi kartlarında  telefon numaralarının veya kaydedilen bilgilerin yanı sıra Google+ hesapları ve gmailleri de bulunuyor.

Ayrıca servisin test edilen yeni arayüzünde gmail ile en çok konuştuğunuz kişiler, son konuşmalar da görüntülenebiliyor. Kolay erişim içni tüm kişilerin tek bir havuzda toplanmasının yanında birden fazla kez eklenen kişiler otomatik olarak birleştirilerek tek bir kişi kartında toplanıyor.

Google Kişiler servisinin yeni arayüzüne ulaşmak için https://contacts.google.com/preview/all adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim