Anlık Bildirim

Twitter artık reklamları tüm ziyaretçilerine gösterecek

Popüler sosyal ağlardan Twitter bugüne kadar üye olmayan kullanıcılara reklam gösterimi yapmıyordu. Yeni değişen strateji ile birlikte artık üye olmasanız dahi Twitter reklamlarını göreceksiniz.
Twitter artık reklamları tüm ziyaretçilerine gösterecek
 
140 karakter sınırlamasıyla oldukça popüler bir platform olan Twitter bu popülerliğini kazanca çevirmekte Facebook kadar başarılı değil. Platform hem kullanıcı sayısındaki ivmeyi arttırmak hem de gelirlerini yükseltmek için 2015 yılında bir çok değişiklik geçirdi. Twitter'ın son değişikliği ise reklam gösterimi konusunda.

Aylık aktif kullanıcı sayısı 320 milyona ulaşan platform yalnızca kullanıcı girişi yapmış kişilere reklam gösteriyor. Bu sebeple üye olmadan Twitter'a uğrayan milyonlarca kişiden ise herhangi bir kazanç sağlanması söz konusu değil. Platformun yeni kararı ise üye olmadan dışarıdan ziyaret eden kullanıcılara da reklamları göstermeyi amaçlıyor.
Facebook genellikle üye olmayan ziyaretçilere farklı reklamlar göstermek yerine kendi reklamlarına ve yönlendirmelerine yer vererek kullanıcıları platforma çekmeye çalışıyor. Twitter'ın bunun yerine direk olarak para kazanma çabası ilginç bir girişim. Bu girişimin şirkete nasıl bir kazanç sağlayacağını ilerleyen dönemlerde mali tablolarda göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim