Anlık Bildirim

Google One'ın uygun fiyatlı depolama planı duyuruldu

Google, bu yıl mayıs ayında çevrimiçi depolama hizmeti Google Drive'ın yeniden isimlendirilmiş hali Google One'ı duyurdu. İlk olarak Amerikada hizmet verecek bu servisin detaylarını haberimizde.
Google One temel olarak Google Drive hizmetinden pek farklı değil.  Aralarındaki  en önemli değişiklik daha ucuz depolama alanı hizmeti sunması.
Google One için 15 GB depolama alanı ücretsizken; 100 GB için  aylık 1,99 ABD doları, 200 GB için aylık 2,99 ABD doları ve 2 TB için aylık 9,99 ABD doları ödenmesi kararlaştırıldı. Bu fiyat Drive'da yalnızca 1 TB'a tekabül ettiği için kullanıcılar aynı fiyata daha fazla depolama alanı elde etmiş oluyor. 2 TB'nin üzerindeki planlar için fiyatlandırma Drive ile aynı.
Google One üyeliği ile hizmeti kullanırken karşılaşabileceğiniz sorunlarda size yardımcı olabilecek Google uzmanlarına, 7/24 ulaşabilirsiniz.

Birkaç hafta içinde hizmet diğer ülkelerde 

Google'ın söylediğine göre Google One hizmeti, Amerikadan sonra birkaç hafta içinde diğer ülkelerde de aktif olacak. Eğer Amerikadaysanız bu adresi ziyaret edip üye olabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim