Anlık Bildirim

Instagram'a birden fazla hesap ekleme özelliği geldi

Instagram'ın bir süredir test aşamasında olan birden fazla hesap ekleme özelliği sonunda kullanıma sunuldu. Artık hesaplarınız arasında hızlıca geçiş yapmanız mümkün olacak.
Instagram'a birden fazla hesap ekleme özelliği geldi

Fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram'ın çoklu hesap desteği bir süredir test ediliyordu. Bugünkü duyuruya göre Instagram'ın çoklu hesap desteği uygulamanın 7.15 sürümü ile birlikte Android ve iOS için aktif hale geldi.  Böylece bir cihazdan birden fazla hesabı kolayca kullanabileceksiniz.
Instagram'ın bu kararı almasının sebepleri arasında iş, evcil hayvanlar, web siteleri gibi farklı alanlarda da Instagram hesaplarının kullanılması gösteriliyor. Çoklu hesap desteği sayesinde bu hesaplar arasındaki geçişlerin hızlandırılması hedeflenmiş.
Hesaplar arasındaki geçiş ise gayet kolay. Seçenekler bölümünden "Hesap Ekle"yi seçiyorsunuz. Bunu yapınca profilinizin üstündeki kullanıcı adınıza dokunarak hesaplar arası geçiş mümkün oluyor. Artık profil resminiz daha belirgin göründüğünden hangi hesabınızın aktif olduğunu rahatça görebileceksiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim