Anlık Bildirim

Android cihazınızdaki dosyalara erişebileğiniz Your Phone uygulaması yayınlandı

Yazılım devi Microsoft'un geçtiğimiz günlerde testlerini yaptığı Your Phone uygulaması tüm kullanıcılara sunuldu. Android cihazınızdaki dosyaları PC'nizde görebilmenizi sağlayan uygulama haberimizde.
Microsoft, Android kullanıcılarının merakla beklediği Your Phone uygulamasını Windows 10 Insider ile test etmeye başlamıştı. Android kullanıcılarının akıllı telefonlarındaki tüm dosyalara Windows 10 üzerinden erişebilmelerini sağlayan uygulama tüm kullanıcılara sunuldu.

Uygulama şimdilik kısıtlı özellik barındırıyor

Your Phone uygulaması Windows 10 işletim sistemine sahip masaüstü veya dizüstü bilgisayarlar ve Android akıllı telefonlar arasında TeamViewer benzeri bir bağlantı oluşturuyor. Bu bağlantı ile akıllı telefonunuzdaki fotoğraflarınızı görebilmeniz, bildirimleri okuyabilmeniz ve hatta SMS mesajları gönderebilmeniz mümkün hale geliyor. Microsoft yetkilileri bu uygulama ile kullanıcıların sürekli cep telefonlarını kontrol etme ihtiyacını ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtiyorlar.
Your Phone uygulamasının şu an için sınırlı özelliklerle geldiğini de belirtmekte yarar var. Zira uygulama ile şimdilik fotoğraf görüntüleme ve aktarım işlemlerini yapmanıza izin veriyor. Microsoft, önümüzdeki günlerde diğer tüm özelliklerin aktif duruma geleceğini açıkladı. Uygulamayı bilgisayarınıza yüklemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim