Anlık Bildirim

Samsung Galaxy TabPro S2 geliyor

Bu yılın sürpriz modelleri arasında gösterilen Samsung’un Galaxy TabPro S adındaki Windows tableti için devam versiyonu yolda. İddialar gelecek yıl başlarını gösteriyor.

Samsung, Android tarafındaki başarılı tablet serisi Galaxy Tab S ile edindiği tecrübeyi bu yıl Windows tarafına da taşımış ve Galaxy TabPro S modeli büyük beğeni toplamıştı. Surface Pro serisinin karşısına çıkabilecek ender modellerden birisi olarak gösterilen TabPro S modeli, yeni nesil için hazırlıklara başladı.

Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy TabPro S2 adını alması beklenen yeni modelin gelecek yıl başlarında tanıtılacağı tahmin ediliyor. Mevcut model ile pek çok konuda benzerlik gösterecek Galaxy TabPro S2, 4 farklı versiyon barındıracak.

12 inçlik 2160x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekrana sahip olacak modele, Kaby Lake tabanlı Core M işlemciler güç verecek. Bu işlemcilerin yıl sonuna doğru çıkması beklendiği için Galaxy TabPro S2 modelinin gelecek yıl başlarında resmiyet kazanma ihtimali güçleniyor. Ayrıca WiFi ve LTE olarak versiyonların ayrılacağı ifade ediliyor.

En güncel Windows 10 işletim sistemi üzerinde çalışacak Galaxy TabPro S2 modeli, yine gelecek yılın en ilgi çekici Windows 10 tabletlerinden birisi olmaya aday. Ülkemizde 2000TL fiyat etiketi ile satılan Galaxy Tab Pro S modelinin sadece klavye aksesuarı biraz kötü not almıştı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim