Anlık Bildirim

Windows 10 Redstone güncellemesiyle gelecek yeni Başlat menüsü eleştiriliyor

Microsoft ne zaman Başlat menüsüne bir dokunuş yapsa eleştirilerin hedefi haline geliyor. Redstone güncellemesi ile gelmesi beklenen yeni Windows 10 Başlat menüsü çoğu kullanıcı tarafından beğenilmedi
Microsoft şu anda Redstone olarak da bilinen Yıldönümü Güncellemesi için yeni bir Başlat menüsü test ediyor ancak görünen o ki yeni tasarım tüm kullanıcıların beğenisi kazanmayı başaramamış durumda. Windows 10 yapı 14332, kullanıcıların uygulamalara kolayca erişmesini sağlayan, elden geçirilmiş bir Başlat menüsü ile geliyor. Yeni tasarımda ayrıca kullanıcı hesabı seçeneklerinin yanı sıra güç kontrolleri ve PC ayarları kısayollarını gruplandıran yeni bir hamburger menü var.
Windows 10 Feedback uygulamasında yer alan geribildirimler, Microsoft'un yeni Başlat menüsü tasarımını herkese beğendirmeyi başaramadığını gösteriyor. Çoğu kullanıcı mevcut orijinal tasarıma dönülmesini isterken, bazı mesajlarda yeni Başlat menüsünün gerçekten de "korkunç" olduğu vurgulanıyor. Şirket aynı eleştirilere Windows 10'da yeni canlı karo tabanlı tasarıma geçiş yaptığında da maruz kalmıştı. Microsoft, Windows Başlat menüsüne ne zaman bir dokunuş yapsa benzer geribildirimler alıyor.
Windows 10 Başlat menüsü ilk sahneye çıktığı zaman da yani 2015 yılında, şirket Windows 7'de uygulanan tasarımın değiştirmesi nedeniyle eleştirilmişti. Ancak ister istemez herkes birkaç ay sonra yeni Başlat menüsüne alıştı. Yazılım devi şimdi Başlat menüsünü yeniden güncellemek istiyor ve daha şimdiden birçok kullanıcının hedefi haline gelmiş durumda. Ancak Microsoft'un henüz Başlat menüsünde değişiklik yapmaya tam olarak karar vermediğini ve herşeyin alınacak geribildirimlere göre şekilleneceğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18336 kez okundu.
36 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim