Anlık Bildirim

HP 2018 yılında metal obje basan 3D yazıcı satmayı planlıyor

HP gelecek yıl metal parça üretebilen 3D yazıcı satmayı planladığını duyurdu. Şirket 3D metal baskıyı daha yaygın şekilde kullanılabilir hale getirmeyi hedefliyor.
HP, geçen yıl 3D baskı işine girmesinin ardından bu yöndeki girişimlerini hızlandırmayı planlıyor. HP Inc CEO'su Dion Weisler Perşembe günü yaptığı açıklamada, şirketin plastik parçalar üreten mevcut 3D yazıcılara ek olarak metal objeler üreten 3D yazıcılar satmayı planladığını söyledi.
Weisler, yazıcılar hakkında gazetecilere yapılan görüşmede, HP'nin metal baskıya yönelik tamamen yeni 3D yazıcılar satıp satmayacağını veya mevcut 3D yazıcıları yükseltmeyi düşünüp düşünmediğini belirten ek ayrıntılar verdi. Ayrıca, yazıcıların fiyatını veya ne zaman piyasaya çıkacağını söylemedi. Sadece şirketin 2018 yılında daha fazla bilgi vereceğini belirtti.
Metal objeler oluşturma yeteneğine sahip 3D yazıcı satan diğer şirketler arasında, bu yaz Google Ventures ve GE Ventures gibi yatırımcılardan 115 milyon dolar alan StartForged ve Desktop Metal gibi yeni şirketler yer alıyor. Desktop Metal yatırımcısı Milwaukee Tool, elektrikli el aletlerinde kullanılmak üzere küçük metal dişliler üretmek için bu yazıcılardan faydalanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim