Anlık Bildirim

Baskı alanında dünya lideri firmalardan HP Inc., geleneksel A3 fotokopi makinesi kategorisini baştan aşağı değiştirmeyi amaçladığı yeni nesil A3 çok işlevli yazıcı serisini yaptığı basın toplantısında tanıttı.

HP, fotokopi makinesi kategorisinin yıllardır servis verimliliği, güvenlik ve uygun maliyet boyutlarını sürdürmek için ihtiyaç duyulan yenilikçilikten uzak kaldığını belirtiyor. Firmanın yeni nesil A3 çok işlevli yazıcı serisi bu döngüyü kırmak niyetinde.

Yeni nesil A3 çok işlevli yazıcılar

HP’nin A3 çok işlevli yazıcıları; PageWide platformu ve LaserJet platformu da dahil olmak üzere toplamda 54 farklı versiyona sahip olacak. Gömülü zımba istifleyici, delgeç, yüksek kapasiteli zımba, yığın ve broşür üreticileri gibi işlem seçenekleri en güçlü müşteri deneyimini amaçlıyor.

HP PageWide Enterprise ve Pro platformları renkli baskıyı uygun maliyetli hale getirirken kendi sınıfındaki en hızlı baskı hızlarını sunuyor ve kendi sınıfındaki lazer cihazlara kıyasla daha az enerji tüketiyor.

Değişim gerektirebilecek yalnızca üç bileşene sahip basit HP PageWide mimarisi kanal ortakları için servis maliyetini azaltıyor. Tek ve çok işlevli cihazlar 40 ppm ila 60 ppm arasında değişen (Genel Ofis modunda 80 ppm'ye çıkabiliyor) baskı hızları sunuyor.

HP Akıllı Cihaz Servisleri

HP, servis deneyimini en üst seviyede geliştirmek için tasarlanan, ayrıca bulut araçları ve cihaz tabanlı algılama kapasiteleri sunan HP Akıllı Cihaz Servisleri'ni de duyurdu. Servisler, birçok servis ihtiyacını izleyip tanılayarak iş akışlarındaki kesintileri en düşük seviyeye indirirken maliyetleri de azaltıyor. Örneğin servis, servise gitmesi gereken parçaları henüz sorun çıkarmadan tahmin ediyor ve erken mürekkep ve toner değişiminin önüne geçiyor.

Birinci sınıf yazıcı güvenliği

Kullanıcı verilerinin gizliliği artık baskı cihazlarında da önemli hale geldi. HP PageWide ve HP LaserJet Enterprise cihazlar, sektörün önde gelen gömülü güvenlik özellikleriyle donatılmış bulunuyor. Bunların arasında yer alan Sure Start, çalışma esnasında sızma tespiti, beyaz listeleme gibi özellikler ortaya dünyanın en güvenli yazıcılarının çıkmasını sağlıyor.

HP PageWide Pro cihazlar ise sınıfının en iyi güvenlik seviyesini sunacak. Özelliklerinin arasında güvenli başlatma ve donanım yazılımı bütünlük kontrolü de yer alıyor.

HP'nin yeni nesil A3 çok işlevli yazıcı serisi şu ana kadar aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 80'den fazla ülkede satışa sunuldu. HP PageWide cihazlar 2700 USD + KDV'den başlayan fiyatlara sahip. Yeni nesil HP A3 LaserJet cihazlar ise 5.350 USD + KDV'den başlayan fiyatlarla piyasaya sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim