Anlık Bildirim

Game of Thrones'un 6.sezonundan yeni görüntüler

Game of Thrones'un merakla beklenen 6.sezonundan ilk resmi görüntüler yayınlandı. Bu görüntülerde çok önemli bir karakterin yer almaması, tartışmaları yeniden alevlendirdi.
 
Game of Thrones'un 6.sezonundan yeni görüntüler
Tüm zamanların en başarılı dizilerinden biri olan Game of Thrones'un 6.sezonu için meraklı bekleyiş sürerken, yeni sezondan görüntüler de yayınlanmaya devam ediyor. Nisan ayında başlayacak 6.sezonun tanıtım çalışmalarına bir süre önce başlayan HBO kanalı, yayınladığı kısa tanıtım videosunun ardından şimdi de yeni sezondan ilk resmi görüntüleri paylaştı.
Yazının bundan sonraki bölümü, henüz 5.sezon finalini izlemeyenler için ağır spoiler içerir.
Yayınlanan bu yeni görüntülerde dizinin ana karakterlerinin neredeyse tamamına yer verilirken Jon Snow'a yer verilmemesi, 5.sezon finalinden bu yana süregelen tartışmaları bir kez daha alevlendirdi. Sezon finalinde ölümün kıyısında bıraktığımız Jon Snow'un geri dönüp dönmeyeceği, yeni bölümler yayınlanana kadar açıklığa kavuşmayacak gibi görünüyor. Öte yandan geçtiğimiz aylarda Game of Thrones setinden gelen görüntüler, Jon Snow'un geri döneceğine işaret ediyor.
 
Game of Thrones'un 6.sezonundan yeni görüntüler
HBO tarafından yayınlanan görüntülerde dikkat çeken bir diğer unsur da Bran Stark'ın geri dönüşü oldu. Geçtiğimiz sezon dizide yer almayan Bran, bu sezon oldukça önemli bir rol oynayacak. Bran'in eğitmeni olan Üç Gözlü Karga'yı canlandıracak usta oyuncu Max von Sydow da yayınlanan bu yeni görüntülerde görülebiliyor. 
Game of Thrones'un 6.sezonu, 24 Nisan 2016'da başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim