Anlık Bildirim

Tinder'da arkadaşlarınıza yeni tanıştığınız kişileri önerebileceksiniz

Tinder'da birisini bulmakta zorlanıyor veya benzer durumda olan birisini mi tanıyorsunuz? Uygulamanın yeni özelliği sayesinde uygun çiftlerin bir araya gelebilmesi için arkadaş yardımı artıyor.
Tinder'da arkadaşlarınıza yeni tanıştığınız kişileri önerebileceksiniz Tam Boyutta Gör

Tinder arkadaşlarınızın ruh ikizlerini bulması için sanal olarak destek sunabileceğiniz yeni bir uygulama başlatıyor. Bu uygulama sayesinde arkadaşınızla uyumlu olabilecek birisi ile tanıştığınızda bu ikiliyi tanıştırabiliyorsunuz. Aynı şeyi arkadaşınız da sizin için yapabilecek.
Açıklamalara göre uygulamanın deneme sürümündeki kullanıcılar her profilde bir "paylaş" butonu görüyor. Paylaşıma tıkladıklarında uygulama geçici bir link oluşturuyor. Linki alan kişiyse normal bir şekilde profili sağa-sola kaydırarak görebiliyor. 
İşin ilginç yanıysa Tinder linklerin 5 tıklama veya 72 saat sonra kaybolmasını sağlamış. Eğer önerilen kişinin profilini sağa kaydırırsanız karşıdaki kişinin önerilen kişileri arasında görüleceksiniz. Uygulama şu an deneme aşamasında olsa da ileride iyi arkadaşlar kendini burada belli edebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim