Anlık Bildirim

BYD'den üstü açık ve ön camsız süper otomobil konsepti: Fang Cheng Bao Super 9

Çinli elektrikli otomobil devi BYD, premium markası Fang Cheng Bao adı altında yeni bir konsept süper otomobil duyurdu. Futuristik üstü açık otomobilde ön cam bulunmuyor. 
BYD'den üstü açık ve ön camsız spor otomobil konsepti Tam Boyutta Gör
Çinli elektrikli otomobil devi BYD, premium markası Fang Cheng Bao adı altında yeni bir konsept süper otomobil duyurdu. Futuristik üstü açık otomobilde ön cam bulunmuyor. Aynı zamanda Lamborghini stili yana açılan kapılar barındırıyor.

Fang Cheng Bao markasının şimdiye kadar çıkardığı tek model fişli hibrit SUV Bao 5 (Leopard 5) modeliydi. Şirket daha önce iki SUV konsepti daha tanıtmıştı (Leopard 3 ve Leopard 8). Super 9 spor otomobilinin ise tamamen elektrikli olması bekleniyor.

Fang Cheng Bao Super 9 özellikleri neler?

Super 9, ön camsız tasarımı, çift kokpiti ve makas kapılarıyla hayli ilginç bir otomobil. Savaş uçağı tarzı bir kokpite sahip otomobil, Formula 1'i andıran direksiyon simidine ve orta konsolun her iki yanında ve altında bulunan düğme ve kontrollere sahip.

BYD'den üstü açık ve ön camsız spor otomobil konsepti Tam Boyutta Gör
Otomobil, karbon fiberden yapılma şasisiyle sağlamlığın yanında hafifliğiyle de ön plana çıkıyor. Ön tarafta ise boydan boya uzanan cam yerine sürücü ve yolcu kısımlarında hafif çıkıntılı küçük camlar ile rüzgarın yönlendirilmesi sağlanmış. Bu sayede sürücü ve yolcunun hız hissini daha fazla yaşaması amaçlanmış.

Bu tarz bir tasarım ilk değil. McLaren Elva ve Aston Martin V12 Speedster da benzer bir tasarım ile piyasaya sürülmüştü. Yine de BYD'nin iddialı ve ilgi çekici bir tasarıma sahip olduğunu belirtmemiz gerek. Şirket, otomobil ile ilgili ayrıntılı bilgileri paylaşmadı ve ne zaman piyasaya sürüleceğini açıklamadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3154 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli otomobil, byd ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim