Anlık Bildirim

Nikon, çocuklar için ürettiği fotoğraf makinesini tanıttı

Japonya merkezli teknoloji şirketlerinden Nikon, çocuklar için geliştirdiği fotoğraf makinesini tanıttı. COOLPIX W150 adlı bu model ile çocukların fotoğraf makinelerine ısınmalarını sağlayacak.
Çocuğunuzu fotoğrafçılıkla ilgilenmesini arzu ediyorsanız ve bu işi çocuk dostu ve pahalı olmayan bir makineyle çözmek istiyorsanız Nikon'un size bir çözümü var. Şirket geçtiğimiz günlerde Nikon COOLPIX W150 adlı çocuk dostu bir dijital fotoğraf makinesini tanıttı.

Darbeye ve düşmeye dayanıklı

Çocuk dostu olarak tabir edilen Nikon COOLPIX W150, daha ilginç ve cezbedici görünmesi için parlak ve renkli bir tasarıma sahip. Cihaz ayrıca su geçirmiyor ve darbelere dayanıklı. Bu da, çocuğunuzun cihazı düşürmesi veya çarpması durumunda sorun teşkil etmeyeceği anlamı taşıyor.
Teknik özelliklere gelince, çok etkileyici değil ancak çocukların günlük kullanımları için fazlasıyla yeterli olduğunu söylemek mümkün. 13.2 MP sensör, 3x zoom NIKKOR objektif, stereo ses ile Full HD videolar kaydetme gibi teknik özelliklere sahip olan Nikon COOLPIX W150, çekimler için çeşitli sahne modları da sunuyor. Şirket cihazın fiyat etiketini henüz açıklamamış olsa da, çok fazla pahalı olmayacağı ifade ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7650 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nikon, fotoğraf makinesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim