Anlık Bildirim

PlayStation 5, eski modellerle uyumlu olabilir

Japon devi Sony'nin aldığı bir patent, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in eski modellerle geriye dönük uyumlu olacağına işaret ediyor. İşte konunun detayları...
Sony tarafından yayınlanan yeni bir patent PlayStation hayranlarını memnun edebilir. Her ne kadar hangi tarihte çıkacağı belli olmasa da, patente göre PlayStation 5 geriye dönük olarak eski modellerle uyumlu olabilir.

Eski donanımı taklit edecek

Patent PlayStation'un öncü mimarlarından Mark Cerny tarafından tasarlandı ve teorik olarak PlayStation 5'ten eski cihazlardan (PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation 2 ve PlayStation 1) yazılım çalıştırılmasına izin verecek. Patent fikir olarak eski yazılımın, yeni donanımla işbirliği yapmasını sağlayacak yeni bir teknolojiye dayanıyor.
Daha önce PlayStation 5'in 2020 yılında piyasaya sürüleceği haberleri yayılmıştı. Yeni nesil oyun konsolunun AMD'nin Navi mimarisine dayanan 8 çekirdekli Ryzen işlemci ve özel bir GPU kullanacağı söyleniyor. Cihazın 500 dolar civarında bir fiyat etiketinin olacağı da gelen bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7343 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim