Anlık Bildirim

Youtube "beğenmedim" düğmesini kaldırmayı düşünüyor

Youtube yetkilileri uzun bir süredir başlarını ağrıtan bir konuda radikal karar vermeye hazırlanıyor. Şirket "beğenmedim" düğmesini, kötüye kullanımını engellemek için kaldırabilir.
Popüler video platformu Youtube, içerik oluşturucuların yakındığı bir konu hakkında karar aşamasına geldi. Birçok yayıncı videolarının kasıtlı bir şekilde "beğenmedim" düğmesine basılarak geri plana itildiğinden şikayetçi ve bu durumun çözülmesini istiyorlar.

Beğenmedim çetesi iş başında

YouTube proje yönetimi direktörü Tom Leung geçtiğimiz hafta bir video yayınlayarak, "beğenmedim çetesi" olarak nitelendirdiği bu kişiler hakkında açıklamalar yaptı. Bu kişilerin videonun içeriğine bakmaksızın beğenmedim düğmesine tıkladığını ve videonun trendlere ve önerilere girmemesini sağlayarak kendilerince yayıncılara ceza verdiklerini belirten Leung, bu sorunu şirket içinde tartıştıklarını belirtti.
Youtube bu konuya alternatif çözümler geliştirmiş durumda. Bunlardan biri beğenmedim düğmesine tıkladıktan sonra bunu neden yaptıklarını belirten bir kutucuğu doldurmak. Diğer ve en radikal çözüm ise beğenmedim düğmesini kaldırmak. Şirketin bu seçeneklerden hangisine yoğunlaşacağı ve ne gibi tepkiler alacağı ise merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8495 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, beğenmedim ve
3 etiket daha dislike video Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim