Anlık Bildirim

Android Q Beta yayınlandı: Nasıl indirilir?

Arama devi Google, yeni nesil mobil işletim sisteminin ilk beta sürümünü sonunda yayınladı. Android Q Beta 1 hangi akıllı telefonlara nasıl indirilebilir? Tüm detaylar haberimizde...
Google yeni nesil mobil işletim sistemi resmen kullanıma sunuldu. Şirket özellikle Pixel kullanıcıları için ilk Android Q Beta sürümünü yayınladı. Android Pie versiyonuna kıyasla bazı önemli güncellemeleri de beraberinde getiren Android Q Beta 1'in en önemli özelliklerinden biri konum ayarları üzerinde daha fazla kontrol olanağı sunması. Ayrıca bu sürümde katlanabilir telefonlar ile ilgili iyileştirmeler de var.

Android Q Beta hangi telefonlara yüklenebilir?

Tıpkı geçen sene yayınlanan Android P işletim sisteminde olduğu gibi Android Q'nun birinci beta sürümü ilk etapta Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinde kullanılabiliyor. Yani Pixel telefon kullanmayanların biraz daha beklemeleri gerekecek.

Android Q Beta nasıl indirilir?

Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3 ve Pixel 3 XL kullanıcıları, Android Beta Programı'na katılarak Android Q'nun özelliklerini deneyimleyebilme şansına sahipler. Programa kaydolmak, uyumlu cihazların Android Q beta güncellemesini OTA yoluyla almalarını sağlayacak.
Google ayrıca tüm Pixel telefonları için indirilebilir fabrika imajlarını da sundu. Eğer bir Pixel cihazınız yoksa ve Google’ın Android Q’nun ilk beta sürümünde ne gibi yenilikler sunduğunu görmek istiyorsanız, Android Studio'daki SDK Yöneticisi aracılığı ile en yeni emülatör sistem imajlarını indirebilir ve tüm değişiklikleri Android emülatörü üzerinden görebilirsiniz.
Mevcut tüm beta sürümlerde olduğu gibi Android Q'nun ilk beta sürümünün de yalnızca test amaçlı olduğunu belirtmek gerekir. Bu nedenle kullanım sırasında bazı sorunlarla karşılaşmaya hazır olmanızda fayda var. Bununla birlikte geri bildirimde bulunarak ve hataları Android ekibine bildirerek işletim sisteminin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17593 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, beta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim