Anlık Bildirim

Apple yeni Airpods ve iPad modelleri üzerinde çalışıyor

Ortaya çıkan yeni bir rapora göre Apple, yeni Airpods ve iPad modelleri için çalışmalar yapıyor. Şirketin tedarikçilerinin bu ürünlerle ilgili donanım geliştirdikleri de sızan bilgiler arasında.
Ortaya atılan söylentilere göre, Apple yeni bir kablosu kulaklık AirPods ve birkaç yeni iPad modeli üzerinde çalışıyor. Ne zaman tanıtılacakları belli değil ancak yakında olabilir. Çünkü DigiTimes'ın bir raporuna göre, Apple tedarikçileri bu cihazların üretimi için donanım geliştirmeye başladılar bile.

En geç WWDC 2019'da tanıtılabilir

Yayınlanan raporda: "Esnek PCB firmaları Flexium Interconnect ve Zhen Ding Teknoloji, Apple'ın gelecek nesil iPad cihazları için toplu üretime hazırlanıyor. Compeq Manufacturing ve Unitech PCB ise endüstri kaynaklarına göre gelecek AirPods için sert esnek devre kartları tedarik ediyor." ifadeleri yer alıyor.
Apple'ın bu yeni ürünleri resmi olarak ne zaman açıklayacağı belli değil, ancak raporda şirketin yakın zamanda planladığı 25 Mart etkinliğinde tanıtım yapabileceği belirtiliyor. Ancak MacRumors kaynaklarına göre Apple'ın bu etkinlikte, yaklaşmakta olan abonelik servisine odaklanacağını ve yeni donanımın lansmanı yapmayacağı iddia ediliyor. Bu durumun doğru olduğunu düşünecek olursak, bu yeni ürünlerin 3-7 Haziran tarihindeki WWDC 2019'da tanıtılmasını bekleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim