Anlık Bildirim

John Wick: Chapter 3, gişedeki macerasına hızlı başladı

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, ilk hafta sonunda Kuzey Amerika'da 57 milyon dolarlık önemli bir gişe performansına imza attı. Dünya geneli toplam hasılat ise 92 milyon dolar.
Geçtiğimiz Perşembe günü vizyona giren John Wick: Chapter 3 - Parabellum, gişedeki macerasına hızlı başladı. Ünlü aktör Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı film, dünya genelinde yaklaşık 92 milyon dolarlık bir açılışa imza atarak beklentilerin üzerine çıkmayı başardı.

Variety tarafından yayınlanan verilere göre John Wick: Chapter 3, Kuzey Amerika'daki ilk haftasında toplam 57 milyon dolar hasılat elde etti. Bir önceki hafta vizyona giren Detective Pikachu, açılış haftasında 53 milyon dolar hasılat yapmıştı. Detective Pikachu gibi popüler bir oyun/anime uyarlamasını Kuzey Amerika'da geride bırakmayı başaran John Wick 3, gerçekten de epey etkileyici bir performans ortaya koyuyor.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, aynı zamanda şimdiden serinin en başarılı filmi olmayı garantiledi. 2014'te vizyona giren ilk John Wick filmi, dünya genelinde 88 milyon dolar hasılat elde etmişti. John Wick: Chapter 2 ise 171 milyon dolar hasılat yapmıştı. John Wick: Chapter 3, sadece açılış haftasındaki performansıyla ilk filmin toplam hasılatınını geride bırakmış durumda.


Lionsgate tarafından hazırlanan John Wick serisi son yılların belki de en başarılı üçlemelerinden birisi oldu. Her yeni filmiyle bir öncekinin üzerine koymayı başarabilen John Wick serisi, özellikle de aksiyon severlerin büyük beğenisini kazandı. Olumlu yorumlar ve eleştiriler elbette gişede de etkisini gösteriyor. John Wick 3'ün, 250 milyon doları aşan bir gişe hasılatına imza atması bekleniyor. Filmin bütçesi 55 milyon dolardı.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un oyuncu kadrosunda; Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Lawrence Fishburne, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada ve Ruby Rose gibi isimler ünlü isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Chad Stahelski üstlenmişti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18828 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim