Anlık Bildirim

Microsoft, Halo oyunu için Insider Programı başlattı

Microsoft hali hazırda Windows ve Office gibi yazılımlarını daha iyi hale getirmek için yürüttüğü Insider programını en popüler oyunlarından biri olan Halo için de başlattı.
Microsoft başta Windows olmak üzere pek çok yazılım ürünü için Insider programı yürütüyor. Şirket şimdi ise en popüler oyunlarından biri olan Halo için aynı şeyi yapmaya karar verdi. Halo: The Master Chief Collection'ın PC versiyonunu test etmek isteyen kullanıcılar tüm oyunları PC ve konsol üzerinden en önce deneyimlemek için Halo Insider Programına kaydolabilirler.
Halo ekibi tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada "Halo: The Master Chief Collection'ı PC'ye getirme yolculuğumuzda bize katılın. Halo Insider Programı sayesinde oyunlarımızı geri bildirim yoluyla geliştirmemize yardımcı olmak için bizimle iş birliği yapabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Program üyelerine özel fırsatlar sunulacak

Oyuncular Halo Waypoint web sitesini ziyaret ederek Insider programına kayıt olabildikleri gibi sadece PC veya konsolda mı, yoksa her ikisinde de mi denemek isteyeceklerini belirleyebiliyorlar. Program kapsamında Halo Insider kullanıcıları faydalı geri bildirimlerde bulunarak geliştirme ekibinin oyunu iyileştirmesine katkıda bulunacak. Ayrıca program üyelerine Halo oyunları ile ilgili bazı özel fırsatlar da sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim