Anlık Bildirim

Nikon'un yeni giriş seviyesi aynasız fotoğraf makinesi ortaya çıktı

Japon fotoğraf teknolojileri devi Nikon yakında giriş seviyesine hitap edecek yeni bir aynasız fotoğraf makinesi çıkaracak. Nikon Z1 adlı makinenin ilk görüntüsü internete düştü.
Nikon yeni bir aynasız fotoğraf makinesi çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket 2018 yılında performansları ile beğeni toplayan Nikon Z6 ve Z7 modellerini piyasaya sürmüş olsa da fiyatları pek ucuz değildi. Nikon Rumours adlı internet sitesinin haberine göre şirket yakında yeni bir giriş seviyesi makine sunacak.
Nikon Z1 olarak adlandırılacak makinenin bir görüntüsü de yayınlandı. Fotoğraftan da anlaşılabileceği üzere cihazın üst kısmı Nikon Z6 ve Z7 modellerinden çok farklı. Diğer makinelere göre daha basit ve sade göründüğünü belirtmek gerek. Bu da maliyeti düşük olsun diye daha az özellikle donatıldığı anlamına geliyor.
Nikon'un yeni giriş seviyesi aynasız fotoğraf makinesi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Nikon Z6/Z7 üstten görünümü

Fiyat etiketi merak konusu

Yeni fotoğraf makinesinin fiyat etiketi konusunda henüz bir bilgi yok ancak kıyaslama yapılabilmesi açısından Nikon Z6'nın sadece gövde fiyatının 2.000 dolar, Z7'nin ise 3.400 dolar olduğunu belirtelim. Z1'in fiyatının ise doğal olarak daha düşük olması bekleniyor. Makinenin ne zaman piyasaya sürüleceği henüz açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim