Anlık Bildirim

Ödüllü Faraway serisinin dördüncü oyunu karşınızda

Bulmaca dolu seviyeleri ile ekran başında uzun saatler geçirdiğiniz Faraway serisi dördüncü kez mobil platformlardaki yerini aldı. Faraway 4: Ancient Escape oyunu haberimizde.

Google Play mağazasında yılın en iyi oyunlarından birisi olarak ödül alan Faraway bulmaca serisi dördüncü kez karşımızda. İlk oyundan bu yana çizgisini bozmayan serinin dördüncü oyunu da yine bulmacalarla dolu.

Faraway 4 neler sunuyor?

Faraway serisi farklı mekanlarda birçok bulmacayı çözmeye çalıştığınız bir oyun. 3 boyutlu mekanlarda bulmacadan başka herhangi bir aktivite mevcut değil. Bulmacaları çözdüğünüz oranda ilerliyorsunuz. Arka plan müziği de oldukça başarılı.

Oyunda bir arkeolog olarak kazara bulduğunuz yapı sizi garip bir dünyaya ışınlıyor. Bu dünyada her adımda bir bulmaca var ve zaman zaman cevabı bir önceki adımınızda oluyor. Bulmacaları çözerek dünyanıza dönmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda 20 farklı bölüm ücretsiz olarak sunuluyor. Bu da sizi uzun bir süre idare ediyor. Reklamlardan kurtulmak ve yeni bölümleri açmak için para ödemeniz gerekiyor.

Faraway 4: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim