Anlık Bildirim

Redmi’den RedmiBook notebook geliyor

Redmi, akıllı telefonlarla sınırlı kalmayıp aynı Xiaomi gibi birçok ürün tanıtmaya başladı. Ortaya çıkan Bluetooth sertifikasyonu yeni RedmiBook notebooku doğruladı.
Redmi’den RedmiBook notebook geliyor Tam Boyutta Gör
Redmi firması uygun fiyat odaklı akıllı telefonlarla hayatına başladı. Ancak çok geçmeden aynı Xiaomi gibi farklı ürünler üreteceğini açıkladı. Bunlardan kablosuz kulaklık ve çamaşır makinesi geçtiğimiz etkinlikte tanıtılan ilk ürünler oldu. Yeni ortaya çıkan sızıntı ise RedmiBook notebook modeline işaret ediyor.

RedmiBook 14

Redmi’nin notebook geliştirdiği hakkında birtakım duyumlar vardı. Ancak bugüne kadar gündeme gelmesini sağlayacak herhangi bir bilgi görülmedi. Şimdi ise Bluetooth sertifikasyonuyla RedmiBook 14 modeli ortaya çıktı. “Xiaomi laptop computer” ürün gamı altında yer alacak cihazın teknik özellikleri şimdilik belirsiz.

Xiaomi’nin uzun süredir notebook pazarında olduğu ve kullanıcılar tarafından beğeni kazanıldığı düşünülünce, Redmi notebook tanıtılması şaşırtıcı olmayacaktır. Uygun fiyat odağını Redmi alt markasına kaydırmaya çalışan Xiaomi, notebooklarında da aynı politikayı sürdürecek mi hep birlikte göreceğiz.

Yeni notebook hakkında söyleyebileceğimiz tek şey RedmiBook 14 isminden dolayı 14 inç ekranla geleceği. Cihaz duyulmaya başladığına göre daha kapsamlı sızıntılar önümüzdeki günlerde ortaya çıkmaya başlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim