Anlık Bildirim

Redmi, 18 Mart etkinliğinde akıllı telefon dışında farklı bir ürün tanıtabilir

Redmi firmasının 18 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikte Redmi 7 modelini tanıtması bekleniyor. Ancak firmanın yeni paylaşımı farklı bir ürün de göreceğimize işaret ediyor.
Redmi, farklı bir ürün tanıtabilir Tam Boyutta Gör
Xiaomi’den ayrılan Redmi, özellikle Note 7 ve Note 7 Pro modelleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Hatta Redmi Note 7 satışa sunulduğunda sürekli rekor haberleri geldi. Firmanın 18 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlikte, bu sefer giriş seviyesi Redmi 7 modelini tanıtması bekleniyor. Ancak Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da yapılan bir paylaşım farklı bir ürün de görebileceğimize işaret etti.

“Redmi’nin sadece akıllı telefon olduğunu kim söyledi?”

Weibo paylaşımı çevrildiğinde “Redmi’nin sadece akıllı telefon olduğunu kim söyledi?” ve “gizemli yeni ürün” tarzı söylemler dikkat çekiyor. Bu da Redmi’nin akıllı telefon dışında farklı ürünler de üreteceği manasına geliyor olabilir. Bu paylaşımla birlikte bir de poster yayınlandı. Haberimizin başında da görebileceğiniz posterdeki Redmi logosu farklı ürünlerden oluşuyor. Bildiğiniz gibi Xiaomi de akıllı telefon üreticisi olarak tanınsa da akıllı bileklikten, güvenlik kamerasına hatta diş fırçasına kadar geniş bir yelpazeye sahip.

Redmi, farklı bir ürün tanıtabilir Tam Boyutta Gör

Bu paylaşımın ardından Redmi yöneticisi Lu Weibing de 18 Mart etkinliğinin yıldızı olacak Redmi 7’nin kutu görselini kendi Weibo hesabından yayınladı. Redmi 7’nin özellikleri Snapdragon 632 işlemci, 6.26 inç HD+ ekran, 4000 mAh batarya vb. şeklinde sıralanabiliyor. Hem gizemli ürünü hem de Redmi 7’yi görmemize bir haftadan az bir süre kaldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim