Anlık Bildirim

Retweet metinleri artık görsel içeriklerle desteklenecek

Bundan sonra Twitter platformunda bir gönderiyi Retweet ederken resim, video, GIF gibi görsel içeriklerle destekleyebileceksiniz. Değişiklik mobilde başlamış durumda.

Son dönemde kullanıcı sayısını arttıramayan ve gelir kaybı yaşayan Twitter’ın radikal değişiklikler yaptığına şahit oluyoruz. Karakter sınırlamasını 280 seviyesine çıkaran platform Retweet bileşenini de kökten değiştiriyor.

Zengin içerik

Twitter platformunda bir gönderiye farklı tepki seçenekleri sunuluyor. Bunlar Beğeni, Cevap ve Retweet şeklinde. Cevap özelliği gönderiye resim ve video gibi içeriklerle zengin cevaplar vermenizi sağlıyor. Bununla birlikte Retweet özelliği sadece metin ve emoji desteği sunuyor.

Retweet özelliğinin Cevap özelliğine göre daha fazla öne çıkıyor olması sadece metin desteğinin dezavantaja dönmesine neden oluyordu. Twitter kullanıcılardan gelen bildirimleri değerlendirerek radikal bir değişiklik yaptı.

Bundan böyle bir gönderiyi Retweet ederken kullanıcılar resim, video, GIF gibi görsel içeriklerle de destekleyebilecekler. Böylece daha zengin bir ifade tarzı ortaya çıkacak. Bu değişikliğin etkileşimi arttırması bekleniyor. Zengin Retweet özelliği ilk olarak mobil uygulamalar ve mobil web uygulaması üzerinde kullanıma sunuldu. Masa üstü tarafında ise önümüzdeki aylar işaret ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim