Anlık Bildirim

Samsung’un 5G prototip telefonu çok farklı bir ekrana sahip

Samsung 5G bağlantı demosu amacıyla geliştirdiği bir telefonu sergiledi. Telefonun ekranı oldukça farklı çünkü cihazın sağ üst kısmında ilginç bir çentik bulunuyor.
Samsung’un 5G prototip telefonu ekranı Tam Boyutta Gör
Qualcomm’un Hawaii’de gerçekleştirdiği etkinlikte 5G üzerine teknolojiler gösterildi. Teknolojilerini sergileyen firmalardan biri de Samsung’du. Fuar için getirilen prototip telefon üzerinden Verizon operatörünün 5G bağlantısı yardımıyla 4K video izlenebildi.

Sağ köşede bulunan ilginç çentik

Samsung telefona kimsenin dokunmasına izin vermedi. Hatta ekranı bile bir gazetecinin ısrarına kadar açılmadı. Bu noktadan sonra ise ekranın sağ üst kısmında bulunan geniş çentik dikkat çekti. Ön kameranın çerçevenin en köşesinde bulunmasına rağmen bu asimetrik çentik geniş bir şekilde ekranı kaplıyor. Kamera sisteminin o boyutta bir yer kaplayabilmesi de tabii ki olası.

Sonuçta prototip cihaz olduğu için Samsung’un gelecek modelleri içerisinde böyle bir tasarım görme ihtimalimiz oldukça düşük. Firma Infinity adı altında U, V ve O çentikli ekran modellerini daha öncesinde tanıtmıştı. Bu prototipteki gibi “köpek kulağı” benzetmesi yapılan çentikli ekran çıkar mı bilinmiyor. Asimetrik duruşu ve ön kameraya kıyasla çok daha fazla yer kaplaması görenlerin garip karşılamasına sebep olmuş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim