Anlık Bildirim

Snapdragon 710 yonga setli Sony Xperia 4 geliyor

Sony’nin Snapdragon 710 yonga seti ile donatılmış yeni bir akıllı telefon hazırlığı içerisinde olduğu iddia edildi. Sony Xperia 4 daha çok üst seviyeye yönelik bir akıllı telefon olacak.

MWC 2019 fuarında yeni bir anlayışla geliştirdiği amiral gemisi Xperia 1 ile orta seviyeye yönelik Xperia 10 ve Xperia 10 Plus akıllı telefonlarını tanıtan Sony hız kesmiyor. Firma iki serinin arasına yeni bir model daha konumlandıracak.

Xperia 4 özellikleri

Xperia 4 adıyla geliştirilen yeni akıllı telefon 5.7 inçlik ekranında 2520x1080 piksel çözünürlük sunuyor ve firmanın yeni uzunlamasına tasarım anlayışını yansıtıyor. Telefona Snapdragon 710 yonga seti güç verirken 4GB RAM ve 64GB depolama ile destekleniyor.

Arka kısmında çift kamera kombinasyonu olan telefonun 2800mAh kapasiteli batarya barındıracağı ifade ediliyor. Son dönemde yüksek kapasiteli bataryaya sahip akıllı telefonlar düşünüldüğünde Sony biraz eleştirilebilir. 9.2mm kalınlık değeri de eleştirinin dozunu yükseltebilir.

Hallice kalın olan kasa su altında çalışmaya uygun sertifikalara sahip. Ayrıca 3.5mm kulaklık girişinin de olmadığı ifade ediliyor. Ses aktarımı USB Tip-C üzerinden sağlanacak. Hızlı şarj da yine bu port üzerinden veriliyor.

Henüz Sony Xperia 4 modelinin ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı. Sony’nin yaz aylarında bir tanıtım yaparak sonrasında yeni modeli piyasaya sürmesi bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8814 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony xperia 4 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim