Anlık Bildirim

Avengers: Endgame'den yeni bir fragman geldi!

Önümüzdeki ay vizyona girecek Avengers: Endgame filminin yeni fragmanı yayınlandı. Fragman, evrenler arası yolculuk ve Ironman'in dönüşü hakkında ipuçları veriyor.
Yılın en çok beklenen yapımlarından Avengers: Endgame filminden yeni bir fragman yayınlandı. Bir önceki fragmanın ardından en çok merak edilen sorulardan birisi Iron Man’in dünyaya dönüp dönemeyeceğiydi. Yeni fragmanda bu sorunun yanıtını buluyoruz.

Fragmanda Yenilmezler kadrosuna Captain Marvel’ın da dahil olduğunu ve ekibin kıyafetinin yenilendiğini görüyoruz. Fragmanda Black Widow’un birden fazla tarzıyla yer alması, evrenler arası yolculuğu müjdeliyor. Fragmanda Thor’un ve Tony Stark’ın bulunduğu sahneler farklı evrenlerde gerçekleşiyor.

Avengers: Infinity War'un da yönetmenleri olan Anthony ve Joe Russo'nun yönetmenliğini üstlendiği Avengers: Endgame, 26 Nisan 2019'da vizyona girecek. Yenilmezler'i yeniden bir araya getirecek filmin başrollerinde Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen ve Josh Brolin yer alıyor.

Avengers Endgame fragmanı izle 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8056 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim