Anlık Bildirim

iOS 12 kullanım oranı yüzde 46'ya ulaştı

Geçtiğimiz ay içinde yayınlanan iOS 12'nin önceki sürümlere göre daha çabuk benimsendiği söylenebilir. Zira ortaya çıkan rakamlar ciddi bir kullanıcı grubunun yeni versiyona geçtiğini gösteriyor.
Önceki iOS sürümleri benimsenme açısından yavaş bir şekilde yayılıyordu. Bunun nedeni de son birkaç iOS sürümünde Apple'ın sinir bozucu hatalara yer vermiş olması diyebiliriz. Kullanıcı deneyimini düzelteceğine söz veren Apple, iOS 12'de bunu başarmış görünüyor.

iOS 12 rekora gidiyor

Mixpanel tarafından toplanan veriler iOS 12'nin, iOS cihazların %46'sına kurulduğunu gösteriyor. Bu da %46.57'lik iOS 11 güncelleme oranıyla hemen hemen aynı. Her ne kadar resmi rakamlar Apple tarafından açıklanmamış olsa da, aşağı yukarı bu araştırmanın sonuçlarıyla örtüşeceğini söyleyebiliriz. Ancak burada önemli olan nokta ise iOS 12'nin sadece birkaç haftada bu yüzdeye erişmesi ve bu da oldukça dikkat çekici.
iOS 12 güncellemesinin şu ana kadarki yorumları gayet iyi ve eski cihazlarda da performans artışına söz veren Apple'ın sözlerini yerine getirdiği anlaşılıyor. Elbette hiçbir güncelleme mükemmel değildir zira iOS 12 ile birlikte bazı iPhone X kullanıcılarının şarj sorunları yaşadığı belirtiliyor. Ayrıca LTE sorunlarıyla karşılaşan kullanıcılar da mevcut ancak bunların donanım ya da yazılımla ilgili olup olmadı şimdilik netlik kazanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5385 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 12, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim