Anlık Bildirim

Corsair yeni düşük profil K70 RGB MK.2 klavyelerini duyurdu

Yoğun bir şekilde klavye kullanıyorsanız bir süre sonra parmak yorgunluğu başlıyor demektir. Corsair bu yorgunluğu engellemek adına yeni düşük profil K70 RGB MK.2 klavyelerini duyurdu

Daha kısa basış mesafesi sunan düşük profil klavyeler özellikle yoğun kullanımlarda ortaya çıkan yorgunlukların önüne geçmeyi amaçlıyor. Corsair bu sınıfa hitap eden iki yeni düşük profil K70 RGB MK.2 klavye modeli duyurdu.

Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile özellikleri ve fiyatı

Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile ve K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire modelleri hemen hemen tüm özellikleri ortak olarak sunuyor. Sadece kullanılan tuş anahtarları bakımından farklılık gösteriyor.

Ortak özelliklere bakacak olursak yeni seri anodize edilmiş alüminyum gövde 29mm yükseklik ile Corsair’in en ince mekanik klavyeleri haline geliyor. Bu sayede avuç içi ve bileklere yapılan baskı en düşük seviyeye iniyor, konfor sağlanıyor.

USB girişi ile harici cihazlar bağlayabileceğiniz modeller entegre 8MB depolama alanına sahip. Böylece profillerinizi cihazın kendisine entegre ederek istediğiniz yere götürebilirsiniz. RGB tuşlar Corsair iCUE uygulaması ile kontrol ediliyor.

Yüzde 100 anti-ghosting ile bastığınız her tuşun kodu bilgisayara iletilirken WASD ve QWERDF tuşları oyunlara göre değiştirilebilen kaplamalara sahip. Atanmış multimedya kontrollerinin yanında alüminyum bir tekerlek de yer alıyor.

11.9mm tuş yüksekliği sunan modellerden Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile, Cherry’nin MX Low Profile RGB Red tuş anahtarlarını kullanıyor. Basış mesafesi 1.2mm olan anahtarlar akıcı bir hareket sunuyor.

K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire ise Cherry MX Low Profile RGB Speed tuş anahtarına sahip. Bu anahtar sadece Corsair için geliştirilmiş. 1mm basış mesafesi maksimum performans sunuyor. Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile modeli 150 Pound, K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire ise 160 Pound fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim