Anlık Bildirim

Ethereum - Ripple yarışı devam ediyor

Kripto para piyasasının yükselişe geçtiği şu günlerde, Ripple ve Ethereum arasındaki yarış gittikçe kızışıyor. Ripple, piyasa hacmi sıralamasında ikinciliği almaya çabalıyor.
Ripple'ın geçtiğimiz ay yaptığı ani yükseliş, söz konusu kripto para biriminin piyasa hacmini oldukça arttırmış ve kısa bir süreliğine piyasa hacmi sıralamasında Ethereum'u geçerek ikinciliğe yükseltmişti. Ethereum, birkaç saat sonra ikincilik koltuğundaki yerini geri almış olsa da rekabet hala devam ediyor.
CoinMarketCap'ten alınan verilere göre; piyasa hacmi sıralamasında şu an birincilik koltuğunda Bitcoin var. 
Geçtiğimiz günlerde Ripple'ın, 24 saatlik büyüme hacmi %18'e kadar uzandı ve buna bağlı olarak piyasa hacmi Ethereum'a oldukça yaklaştı.
Ripple, bu hafta boyunca oldukça iyi bir grafik çizdi ve yukarı doğru bir eğri çizdi. Bu yükselişin temelinde yaptığı yeni projeler ve bünyesine kattığı yeni isimler var.
Ripple, xRapid adlı ödeme aracını kullanmasıyla yükselişe geçmişti. Eski bir Google yöneticisini de bu projeye dahil etmesiyle projeye olan yatırımların güçlendiğini görebiliyoruz. 
CoinMarketCap'ten alınan verilere göre Ethereum, şu an yaklaşık 23 milyon piyasa hacmiyle 2. sırada bulunurken Ripple, yaklaşık 22 milyonluk piyasa hacmiyle 3. sırada. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim