Anlık Bildirim

Ethereum tekrar ikinci

Piyasa hacmi listelemesinde ikinciliği Ripple'a kaptıran Ethereum, geçtiğimiz günlerde gösterdiği büyük yükselişle Ripple'ı geçerek piyasa hacmi en geniş ikinci dijital para birimi oldu.
CoinMarketCap'ten alınan verilere göre; Ethereum, piyasa hacmi listelemesinde Ripple'ı geçerek ikinci sıraya oturdu. Söz konusu kripto para birimi geçtiğimiz yıl, ikincilik koltuğunu Ripple'a  kaptırmıştı. Ripple, ikinciliği aldığı sırada gösterdiği ani yükselişle piyasalarda büyük sansasyon yaratmıştı.
Geçtiğimiz günlerde neredeyse tüm kripto para birimleri yükselişe geçmişti. Ethereum, bu yükselişten en çok yararlanan dijital para birimlerinden biri oldu ve piyasa hacmini oldukça arttırdı. 
Ethereum'un bir haftalık fiyat grafiği şu şekilde
Geçtiğimiz yıl Ripple, oldukça büyük bir yükseliş göstererek piyasa hacmi listelemesinde Ethereum'u geçmişti. Ethereum'un Ripple tarafından geçilmesi, büyük ses getirmişti. Bu gelişme sonrası bazı analistler Ethereum'un "işinin bittiğini" söylemişti.
Geçtiğimiz günlerdeki yükselişin ardından birçok kripto para birimi düşüşe geçse de Ethereum yükselişine devam ediyor. Söz konusu kripto para birimi; düşüşlerin başladığı Ocak 2018'de en yüksek fiyatına ulaşmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim