Anlık Bildirim

Galaxy S10+ posteri 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C portunu doğruladı

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonunu tanıtmasına sayılı günler kaldı. Evan Blass tarafından paylaşılan Galaxy S10 Plus posteri, akıllı telefonla ilgili bazı detayları açığa çıkardı.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi telefonunu 20 Şubat tarihinde resmen tanıtacak. Galaxy S10 serisiyle ilgili her geçen gün daha fazla sayıda bilgi ortaya çıkıyor. Son olarak Evan Blass cihazın birkaç detayını açığa çıkaran yeni bir poster yayınladı.
Galaxy S10 Plus modelini gözler önüne seren poster akıllı telefonun USB-C portuna ve en önemlisi de 3.5 mm kulaklık girişine sahip olduğunu gösteriyor. Şirket, San Francisco'daki Unpacked etkinliğinde ayrıca ilk katlanabilir akıllı telefonunu da duyuracak.

Galaxy Watch Active de geliyor

Samsung'un sürprizleri bunlarla sınırlı olmayacak. Güney Koreli teknoloji devinin aynı etkinlik kapsamında yeni akıllı saatini de tanıtacağı söyleniyor. Başlangıçta saatin Galaxy Sport olarak lanse edileceğine dair haberler çıkmıştı ancak en son bilgilere göre Galaxy Watch Active olarak tanıtılacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6122 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim