Anlık Bildirim

Grammy adayları Apple Music üzerinden açıklanacak

Müzik dünyasının en büyük etkinliği olarak görülen Grammy adaylarının açıklanmasına az bir süre kaldı. Apple Music bir ilke imza atarak belirli kategorilerdeki adayları açıklama hakkına sahip oldu.

Çevrim içi müzik sektöründe Spotify ile kıyasıya liderlik yarışı veren ve farklı stratejilerle büyümeye çalışan Apple Music önemli bir anlaşma yaptı. Grammy ödüllerinin adayları Apple Music üzerinden açıklanacak.

Dikkat çekici katkı

En önemli müzik etkinliği olan gösterilen Grammy ödüllerinde yarışacak adaylar Cuma günü resmi olarak açıklanıyor. Bu önemli duyuruda Apple Music ve CBS This Morning programı pay kapmayı başardı.

Cuma günü akşam 18.30 civarında Apple Music ve CBS This Morning programı Grammy ödüllerinde yarışacak adayları açıklayacaklar. Kategorilerin bu iki platform arasında paylaşıldığı ifade ediliyor yani iki tarafta da aynı kategoriler bulunmuyor.

Diğer taraftan Grammy ödüllerinin düzenleyici kurulu 18.45 civarında grammy.com sitesi üzerinden tüm kategorileri yayınlamış olacak. Normalde 5 Aralık tarihinde açıklanacak adaylar George H.W. Bush cenaze töreni nedeniyle ertelendi.

Apple Music platformunun müzik yayınlarının dışına çıkarak etkinlik pazarına girmesi ilgi toplaması açısından oldukça önemli. Sonraki dönemlerde pek çok global ve yerel etkinliklerde Apple Music katkısını görebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim