Anlık Bildirim

PUBG ve PES 2019, Xbox One'da kısa süreliğine ücretsiz!

PUBG ve PES 2019 kısa süreliğine ücretsiz oldu! Microsoft'un önümüzdeki günlerde düzenleyeceği X018 etkinliği öncesinde toplam 270 TL değerindeki PUBG ve PES 2019 oyunları Xbox One için ücretsiz oldu.
Microsoft, 10-11 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği X018 etkinliği öncesi Xbox One kullanıcıları için güzel bir hediye hazırladı. PUBG ve PES 2019, kısa süreliğine ücretsiz oldu.

İndirimden önce Microsoft Store’da PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) 118 TL’ye, PES 2019 ise 152 TL’ye satılıyordu. Xbox One kullanıcıları toplam 270 TL değerindeki bu iki oyunu ücretsiz olarak edinebiliyor. Oyunu kütüphaneye bir defa eklediğinizde, ömür boyu erişebileceksiniz.

PUBG ve PES 2019 ücretsiz indirme linkleri:

Ortaya çıkan yeni söylentilere göre PUBG, Aralık ayında PS4’e gelecek. Söylentilerin ardından oyunun Xbox’ta ücretsiz olması şaşırtıcı oldu.

Microsoft, oyunların ne kadar boyunca ücretsiz kalacağını açıklamadı. Paylaşılan bilgilerde sadece “Kısa süreliğine ücretsiz” ifadesi yer alıyor.

Yeni oyunların tanıtılacağı ve yeni bilgilerin duyurulacağı Xbox X018 etkinliği, 10-11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek. Her iki oyunun da en azından 10 Kasım’a kadar ücretsiz kalacağını düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13006 kez okundu.
54 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, İndirim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim