Anlık Bildirim

Performans odaklı Samsung USB bellekleri satışa sunuldu

Samsung’un farklı kategorilere hitap eden FIT, BAR ve DUO serisi USB flash belleklerinin Plus versiyonları da ülkemizde satışa sunuldu. Özellikler ve fiyatlar haberimizde.

Samsung Electronics Türkiye, NAND flash teknolojisiyle geliştirdiği FIT, BAR ve DUO serisi USB flash belleklerinin kapasite ile performans artışı sunan Plus modellerini Türkiye’de satışa çıkardı.

Yüksek performans

Tasarım anlamında beğenilen modellerin Plus versiyonlarında suya, sıcağa, çarpmalara ve manyetik ortamlara karşı dayanıklılığı en üst düzeye çıkaran beşli koruma teknolojisi mevcut. Ayrıca beş yıla kadar da garanti süresi sunuluyor.

BAR Plus modeli köşeli yekpare bir metal tasarıma sahip. FIT Plus kompakt yapısıyla ince dizüstü bilgisayarlar ve araç içi eğlence sistemleri için ideal hale geliyor. DUO Plus ise microUSB giriş seçeneğiyle mobil cihazlarda da kullanılabiliyor.

300MB/s veri transfer hızlarına ulaşabilen Plus modellerinde 32 GB, 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama kapasiteleri sunulmuş. Fiyatlar ise şu şekilde sıralanıyor:

Bar Plus ve FIT Plus

32GB için 99TL

64GB için 169TL

128GB için 329TL

256GB için 669TL

DUO Plus

32GB için 169TL

64GB için 229TL

128GB için 399TL

256GB için 739TL

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim