Anlık Bildirim

Razer Panthera Evo analog kontrolcü satışa çıktı

Dövüş oyunları topluluğunun geri bildirimleriyle hazırlanan Razer Panthera Evo analog kontrolcüsü satışa çıkıyor. Mekanik tuşlar ve değiştirilebilir alt tasarım dikkat çekici özellikler arasında.

Razer’ın geçtiğimiz aylarda dövüş oyunları topluluğuna yönelik olarak tanıttığı Panthera Evo analog kontrolcüsü satışa çıkıyor. Ürün ilk nesil Panthera adındaki kontrolcüyü bir adım daha ileriye taşıyor.

Razer Panthera Evo özellikleri ve fiyatı

Razer yeni modelini tamamen topluluktan gelen geri bildirimler üzerinden tasarlamış. Razer Panthera Evo modelinde Razer mekanik anahtarlar kullanılıyor ve 30 milyon basışa kadar dayanıklılık sunuyor. Tuşlar tamamen özelleştirilebilir olarak geliştirilmiş.

Razer yeni oyun kolunu geliştirirken Team Razer ekibinden Xian Ho Kun ve oyun dünyasından Kenny Omega’nın desteğini de almış. İkili oyun kolunu performans ve dayanıklılık üzerine test etmiş. Ayrıca talep üzerine panel altı tasarım da değiştirilebiliyor.

Razer Panthera Evo modeli 3 metre kablo ile gelirken analog 5mm kulaklık girişi PlayStation 4 için ayrılmış. Ürün için 200 Avro fiyat etiketi belirlenmiş ve başta firmanın çevrim içi mağazası olmak üzere global çapta satışa sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim