Anlık Bildirim

Samsung'un ilk çentikli akıllı telefonu sızdı

Teknoloji devi Samsung şimdiye kadar çentikli ekran tasarımına pek sıcak bakmıyordu. Ancak ortaya çıkan sızıntılar, şirketin ilk çentikli akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını gösteriyor.
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un ilk çentikli telefon modeli Galaxy M20 ortaya çıktı. 91mobiles tarafından yayınlanan görsellerde Samsung'un su damlası şeklinde minimalist bir çentik tercih ettiğini gösteriyor. 

Ocak 2019'da piyasaya sürülmesi bekleniyor 

Sızan görselde de görebileceğiniz üzere sadece ön kameranın bulunduğu alanı kapsayan çentik, çerçevelerin de inceltilmesini sağlamış. Samsung Galaxy M20'nin teknik detayları konusunda henüz netleşen detaylar olmamasına rağmen akıllı telefonun 2019'un Ocak ayında piyasaya sürülmesi kuvvetle muhtemel görünüyor.
Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy 10 serisinde Infinity O olarak adlandırdığı bir ekran tasarımını kullanacak. Dolayısı ile şirketin amiral gemisinden önce piyasaya çıkacak olan çentikli telefonu da merakla bekleniyordu. Ortaya çıkan görseller bir nebze de olsa meraklarımızı giderdi diyebiliriz. Cihazın teknik özelliklerinin de önümüzdeki günlerde sızması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7421 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy m20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim