Anlık Bildirim

Spotify, reklam engelleyici kullanan ücretsiz hesapları kapatacağını açıkladı

Spotify hizmet şartlarının en son güncellemesi, çevrimiçi müzik dinlerken reklam engelleyici kullanan hesaplar için ciddi uyarılar içeriyor. İşte önemli konunun detayları...
Spotify platformunun ücretsiz versiyonunu tercih eden kullanıcılara kötü bir haber geldi. Şirket yeni güncellediği hizmet şartlarına, çevrimiçi müzik dinlerken reklam engelleyici yazılımlarla reklamların çıkmasını engelleyen kullanıcıların hesaplarıyla ilgili önemli maddeler ekledi.

1 Mart tarihinde devreye girecek

Bildiğiniz üzere Spotify kullancılarına iki farklı plan sunuyor. Birincisi ücretli olan ve reklamsız müzik dinlemenizi sağlayan ücretli hesap. Diğeri ise müzik dinlerken arada reklamların da çıktığı ücretsiz bir sürüm. Reuters'in yaptığı 2018 tarihli bir araştırmaya göre en az 2 milyon Spotify kullanıcısı, şarkıların arasında reklam görmemek için reklam engelleyici yazılım kullanıyor.
Şirket bu yeni düzenleme ve hizmet şartlarının 1 Mart tarihinde yürürlüğe gireceğini açıklarken, bu tarihten itibaren reklam engelleyici yazılımlarını aktif tutan kullanıcı hesaplarının tamamen askıya alınacağını veya kapatılacağını açıkladı. Ücretsiz kullanıcıların şartları kabul etmesi için bir şey yapmaları gerekmiyor. 1 Mart tarihinden itibaren Spotify'a bağlandıklarında güncellemeyi kabul ettikleri anlamına gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4484 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, reklam engelleyici ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim