Anlık Bildirim

Yeni MacBook Pro netleşiyor: Apple M1X işlemci + ekranın altındaki marka yazısı kalkıyor

Apple'a yakın bir kaynak 2021 model Macbook Pro'larla ilgili çok önemli detaylar paylaştı. Aktarılan bilgilere göre yeni dizüstü bilgisayarlar ARM tabanlı M1X yonga setiyle gelecek.

M1X MacBook Pro

Apple'a yakın saygın bir kaynak yeni nesil MacBook Pro'nun ARM tabanlı M1X yonga seti ile geleceğini açıkladı. Cupertinolu şirket çerçeveleri inceltmek adına ekranın altındaki MacBook Pro yazısını da ortadan kaldıracak.

M1X'in radikal değişiklikler içermeyeceği, daha ziyade M1'in geliştirilmiş versiyonu olarak karşımıza çıkacağı söyleniyor. CPU ve GPU çekirdeklerinin sayısı artarken, daha fazla Thunderbolt kanalı ve birden fazla harici monitör desteği sunacak. Tüm bunlar sadece bu yonga setinin performansını iyileştirmekle kalmayacak, aynı zamanda güç tüketimini de artıracak.

Apple M1X Tam Boyutta Gör

2021 MacBook Pro'larla ilgili bilinenler

Yeni nesil MacBook Pro'ların 1080p web kamerası, SD kart yuvası, Thunderbolt özellikli üç USB Type-C bağlantı noktası, MagSafe şarj konektörü ve HDMI portuna sahip olması bekleniyor.

2021 MacBook Pro

Başta da belirttiğimiz üzere dizüstü bilgisayarların ekranının altında MacBook Pro yazısı olmayacak. Apple'ın çerçeveleri inceltmek adına böyle bir değişiklik yapacağı belirtiliyor. Yeni MacBook Pro'ların ne zaman tanıtılacağı belli değil. Şirket dizüstü bilgisayarları 7 Haziran'daki WWDC 2021 etkinliğinde duyurabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13633 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dizüstü bilgisayar, macbook pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim