Anlık Bildirim

3. nesilde yeni rekor: Turkcell 3G aboneleri 6 milyona ulaştı!

3. nesilde yeni rekor: Turkcell 3G aboneleri 6 milyona ulaştı!

30 Temmuz'da 3G'nin 1. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan Turkcell, 6 milyonuncu Turkcell 3G abonesini sürpriz bir hediyeyle karşıladı. En hızlı ve en kaliteli 3G deneyimini yaşayanlar arasına katılan şanslı Turkcell'li Ayşe Tekinbaş'a, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu tarafından bir iPhone hediye edildi. 

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, mobil hayatın çıtasını yükseltmeye devam ediyor. 3G'nin Türkiye'deki 1. yılını tamamlamasına saatler kala Turkcell 3G abonelerinin sayısı 6 milyona ulaştı

Geçtiğimiz yıl 30 Temmuz'da, 422 milyon Euro'luk A tipi lisans bedeliniödeyerek 3G ayrıcalığını Türkiye'ye yaşatmaya başlayan Turkcell, 6 milyonuncu abonesiile yeni bir rekora imza attı. Turkcell, "en hızlı 3G" ve "en geniş 3G kapsama oranı"nın yanı sıra, 3G hizmeti sunmaya başladığı günden bu yana "en çok tercih edilen 3G operatörü"olma ünvanını da elinde bulunduruyor.

 

TL yüklemeye geldi, iPhone'lu oldu

Turkcell'in 6 milyonuncu 3G abonesi, Turkcell 3G hizmetinden faydalanmaya karar vererek abonelik işlemi için 3G yazıp 2222'ye mesaj atan, 19 yaşındaki Ayşe Tekinbaşoldu. TL yüklemek için geldiği Turkcell İletişim Merkezi'nde, kendisini bekleyen sürprizle karşılaşan Tekinbaş, "TL yüklemek için Turkcell'e girdim ve 3G'li olmaya karar verdim. 6 milyonuncu 3G abonesi olduğumu o sırada öğrendim ve bir iPhone sahibi oldum. Bu beni çok mutlu etti, teşekkür ediyorum" dedi. Mobil iletişimin renkli dünyasına adım atmaya hazırlanırken bir anda Turkcell'in sürpriziylekarşılaşan Ayşe Tekinbaş, 3G'nin kendisine uğurlu geldiğini söyledi.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Ayşe Tekinbaş'ı tebrik ederek kendisine hediyesini takdim etti. Develioğlu, "3G'nin 1. yaşını kutlamak üzere olduğumuz şu günlerde arkamızda 6 milyon 3G abonemizin büyük desteğini hissediyoruz ve hepsine minnettarız" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
"3G'nin ilk yılında 6 milyon müşterimiz 3G'li oldu. 6 milyonuncu 3G abonemiz Ayşe Tekinbaş, 3G'ye geçmeden önce atacağı sms'in ücretsiz olup olmadığını, ek ücret ödeyip ödemeyeceğini bilmiyordu ancak kendisine yaptığımız bilgilendirmeden sonra, 3G avantajlarını öğrenince, heyecanla sms atıp 3G'li oldu. Turkcell olarak, 3G'yi ülkemizin dört bir köşesine taşıyarak, 3G'li ürün ve hizmetleri en uygun kampanyalarla mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırmayı toplumsal bir görev olarak kabul ediyoruz" 

Turkcell'liler en çok sohbette VINN'ladı

Turkcell 3G'lilerin kullanım alışkanlarına gelince; "Vınn Memnuniyet ve Kullanım" araştırmasına göre yüzde 45'lik oran ile en çok chat ve arkadaşlarla sohbet için VINN modem kullanılıyor. Yüzde 21'lik kullanım oranı ile gazete ve haber okumak ikinci sırada yer alıyor. E-mail alma ve gönderme yüzde 20 ile üçüncü, genel bilgi edinme ve araştırma yapma ise yüzde 17 ile dördüncü sırada yer alıyor. VINN modemini ders ve ödev yapmak için kullananların oranı yüzde 13, iş amaçlı kullanalar ise yüzde 12'lik orana sahip. Kullanım oranlarını sırasıyla; gezinti(sörf) yapma, oyun ve eğlence siteleri, banka hizmetleri ve alışveriş yapmak izliyor.

 

Vınn Memnuniyet ve Kullanım Araştırması

 

Turkcell 3G hızında VINN'a özel kampanyalar
Turkcell ayrıca Turkcell 3G hızıyla 3G dünyasını deneyimlemek isteyenlere özel VINN kampanyaları sunuyor. 21Mb/s'lik VINN E182, Turkcell'in cazip kampanyasıyla herkesi 3G hızında mobil hayata katılmaya davet ediyor. Yeni teklifle artık 21Mb/s VINN'a 24 ay kontratla herkes; 1GB internet paketi ile birlikte ayda sadece 35 TL'ye, 4GB internet paketi ile birlikte ayda sadece 49 TL'ye ya da 8GB internet paketiyle ayda sadece 75 TL'ye VINN'layacak. Yoğun ilgi gören 7.2Mb/s VINN'a ise 6 ay boyunca 19 TL, sonrasında 44 TL ödeyerek 24 ay kontratla  sahip olmak mümkün.
 
Mobilite keyfini her an her yerde yaşamak için herhangi bir Turkcell VINN'ı tercih edenler, yaza özel bir başka fırsattan daha faydalanma olanağı buluyor. Tüm Turkcell VINN mobil modemlerin 31,78 TL tutarındaki hat açılış vergisini de Turkcell karşılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim