Anlık Bildirim

43000$’lık saat zamanı kendisi ayarlayabiliyor

Elektronik bir modül barındıran saat ekrana tıkladığınızda mekanik aksamı otomatik olarak doğru zaman dilimine getiriyor. Enerjisini kendi karşılayan saat 43000$ fiyat etiketine sahip.

Son dönemde lüks saat markalarının da akıllı saat pazarına girdiğini görüyoruz. Lüks fiyat etiketleri ile satılan lüks akıllı saatlerden farklı olarak ilginç bir melez kol saati piyasaya çıkıyor. Ressence Type-2 türünün ilk örneği durumunda.

Ressence Type-2 özellikleri ve fiyatı

Ressence Type-2 mekanik ve elektronik mekanizmaları bir araya getiren melez bir saat. Bununla birlikte herhangi bir fitness takibi veya bildirim uyarısı gibi akıllı özellikleri yok. Zamanı otomatik olarak ayarlaması öne çıkan özelliği.

Herhangi bir tuş barındırmayan saat mekanik olarak zamanı gösteriyor. Asıl iş ise e-Crown olarak adlandırılan elektronik ayar modülünde. Bu modül bir kere ayarlandıktan sonra zamanı en doğru şekilde takip ediyor. Ekrana çift tıklama ile elektronik modül devreye girerek mekanik saati ayarlayabiliyor.

Ressence Type-2 enerji açısından da farklılaşıyor. Kinetik enerji ile yaklaşık 36 saat yetecek gücü küçük depolama ünitesine aktarıyor. Ayrıca kadranın sol kısmındaki daire şeklinde güneş hücresi de gün boyunca yaklaşık 0.02 miliwatt enerji üretebiliyor. Böylece saati sürekli taktığınızda enerjiniz kesilmemiş oluyor.

 

43000$’lık saat zamanı kendisi ayarlayabiliyor Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan saatte bir enerji tasarruf modu da var. Saati çıkardığınızı algıladığında elektronik modül mekanik aksamı durduruyor. Yeniden takıp çift tıkladığınızda ise zamanı otomatik ayarlıyor. Saatin 3 aya kadar takılmadığı durumlarda dahi zamanı ayarlayabildiği ifade ediliyor.

Uygulama üzerinden ikinci bir dünya saatinin ayarlanabildiği saat 479 bileşenden oluşuyor ve el işi olarak üretiliyor. Titanium alaşımlı kasa ve çeşitli mücevherlerle desteklenmiş saatin fiyatı yaklaşık 43000$.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13409 kez okundu.
35 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
saat, ressence type-2 ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim