Anlık Bildirim

Benzine 28 kuruşluk bir zam daha geldi

Daha dün gece pompaya yansıyacak şekilde 44 kuruş zamlanan benzinin litre fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 28 kuruşluk bir zam daha geldi. Kararı EPGİS duyurdu.

Benzine 28 kuruşluk bir zam daha geldi Tam Boyutta Gör

Güncelleme: EPGİS'den konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Benzinin litre fiyatına 27.10.2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 28 kuruş zam geldi. Benzin zammı pompa fiyatına yansıyacak.

Döviz kurlarındaki hareketlilik, pek çok alanda olduğu gibi akaryakıt ürünlerinde de fiyat artışlarını beraberinde getiriyor. Benzinin litre fiyatına dün gece gelen zammın ardından bir zam daha bekleniyor.

Benzine 28 kuruş zam bekleniyor

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasının (EPGİS) açıklaması doğrultusunda benzinin litre fiyatına 44 kuruşluk zam yapılmış ve söz konusu fiyat artışı gece yarısından itibaren (26.10.2021) geçerli olmak üzere pompa fiyatına yansımıştı.

Gelen haberlere göre benzine bir zam daha bekleniyor. Buna göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre satış fiyatına 28 kuruşluk bir zam daha gelecek. Öte yandan bu zam haberlerinin henüz bir söylenti olduğunu ve EPGİS'den henüz resmi bir açıklama gelmediğini de belirtelim.

Eğer beklenen yeni zam gerçekleşirse, daha dün gece Ankara'da ve İzmir'de 8,47 lira dolaylarına yükselen benzinin litre fiyatı 8,75 liraya çıkacak. İstanbul'da ise 8,37 lira olan benzinin litre fiyatı 8,65 liraya çıkacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10153 kez okundu.
58 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, s5 hf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim