Anlık Bildirim

5000mAh bataryalı Meizu M3 Max geliyor

Tek şarj ile çok uzun kullanım süreleri elde etmek isteyen tüketiciler için seçeneklerin sayısı giderek artıyor. Meizu’nun yarın tanıtacağı M3 Max modeli de seçenekler arasına katılacak.

Son dönemde büyük kapasiteli batarya taşıyan akıllı telefonlar özellikle Çin’de yoğun bir şekilde piyasaya çıkmaya başladı. Kullanıcıları en azından iki gün idare etmeyi amaçlayan bu tür telefonlara Meizu da yeni bir model eklemeye hazırlanıyor.

Firmanın paylaştığı görsel, uzun kullanım sürelerine imza atan yeni bir akıllı telefona işaret ediyor. Daha önce görselleri internete sızan Meizu M3 Max, muhtemelen firmanın ipuçlarını verdiği akıllı telefon olacak. 9 saattir kullanıldığı görülen cihaz, halen önemli bir miktar daha kapasite barındırıyor. Tahminler pil kapasitesinin 5000mAh civarında olduğu yönünde.

Rakip modellere baktığımızda da benzer seviyeler söz konusu. Lenovo’nun P serisinde 5100mAh seivyeleri mevcut. Gionee ise 6000mAh seviyesini aştı. Xiaomi de 5000mAh seviyesine dayandı. Çinli tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği bu sınıfa Meizu da uzak kalmak istemiyor.

Meizu M3 Max modelinde Helio P10 yonga seti, 4GB RAM, 32GB/64GB arttırılabilir kapasite, çift LED flaşlı arka kamera, parmak izi okuyucu gibi özellikler olacağı ifade ediliyor. Modelin 32GB kapasiteli versiyonu için 269$, 64GB kapasiteli versiyon için 299$ fiyat etiketinden bahsediliyor. Resmi tanıtım ise yarın yapılacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim