Anlık Bildirim

AMD, "Zacate" Kod Adlı AMD Fusion Hızlandırılmış İşlemciyle Yeni Nesil Bilgisayar Deneyimini Tanıtacak

AMD, "Zacate" Kod Adlı AMD Fusion Hızlandırılmış İşlemciyle Yeni Nesil Bilgisayar Deneyimini Tanıtacak
?Önümüzdeki hafta yapılacak tanıtımda, çarpıcı HD videolar, sürükleyici çevrimiçi oyunlar, daha hızlı bir internet deneyimi "Zacate" APU tabanlı platformlarla mümkün olacak.?

AMD San Francisco'da yapacağı bir tanıtımda, "Zacate" kod adlı ilk AMD Fusion Hızlandırılmış İşlemci (APU) modelini sergileyecek.  Bu çift çekirdekli ve 18 Watt enerji tüketimli yeni işlemci, harici ekran kartı düzeyindeki bir grafik işlemcisini kalıp üzerinde barındırıyor ve kullanıcıların bilgisayar deneyimini ciddi derecede iyileştiriyor.  Ekonomik ve genel kullanım amaçlı masaüstü ve dizüstü bilgisayarları hedef alan "Zacate" platformları, eskiden üst düzey bilgisayarların tekelinde olan sürükleyici deneyimlerin giriş düzeyindeki fiyatlarla yaşanmasını mümkün kılıyor.

Ne: Tüketicilerin 2011 başında geniş bir masaüstü ve dizüstü bilgisayar yelpazesinde, AMD'nin "Zacate" kod adlı Fusion hızlandırılmış işlemcisiyle tanık olabilecekleri bilgisayar deneyimi, aşağıdaki başlıklar altında tanıtılacaktır:

  • Çevrimiçi tam HD sürekli video, "Zacate" platformlarının en ağır çoklu ortam görevlerinin bile altından kalkabileceğini gösterir.
  • Yüksek grafik ayarlarında sürükleyici çevrimiçi oyun deneyimi, DirectX® 11 uyumlu "Zacate" APU platformlarının gücünü sergiler.
  • İnternette daha hızlı gezinme, "Zacate" platformlarının grafik işlemcisi destekli internet uygulamalarını desteklediğini ve bu platformların mevcut AMD ve Intel işlemcili dizüstü bilgisayarlara kafa tutabileceğini gösterir.

Zaman: 13 Eylül Pazartesi ? 15 Eylül Çarşamba 2010 arası
Yer: San Francisco, California
Kim: Üst düzey AMD yöneticileri ve AMD Fusion hızlandırılmış işlemciden sorumlu mühendisler

AMD yöneticileri 13 Eylül haftası boyunca blogs.amd.com adresinde şirketin yaptığı tanıtımlara, mikroişlemci, grafik işlemcisi ve hızlandırılmış işlemci piyasalarındaki gelişmelere dair günlük yazıları yazacaklardır.  İlk iki yazı, tüketiciye dönük bilgisayar pazarını ve yazılım geliştirici ekosistemini işlemektedir.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim