Anlık Bildirim

Abisi gelmeden mini versiyonu geldi : Huawei Ascend P7 mini

Abisi gelmeden mini versiyonu geldi : Huawei Ascend P7 mini

Çinli mobil cihaz devi Huawei'nin bir süredir yeni amiral gemi modeli Ascend P7 için hazırlık yaptığını biliyoruz. Ancak Huawei, ilginç bir stratejiye imza atarak gelecek ay itibariyle lanse etmesini beklediğimiz Ascend P7'den önce mini modelini Almanya'da resmiyete kavuşturdu.

Ascend P7 mini modeli donanımı itibariyle hali hazırdaki orta seviye mini geleneğine ayak uydurmuşa benziyor. 4.5 inçlik TFT ekranında 540x960 piksel çözünürlük barındıran cihaz dokunmatik panel ve ekranı tek katmanda topladığı için biraz daha ince bir profil sergiliyor. Bu sayede cihazın kalınlığı 7.8mm olmuş.

Cihaza 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 400 yongaseti ve Adreno 305 grafik birimi güç sağlıyor. Sistemin 1GB RAM ile desteklendiği cihazda 8GB artırılabilir hafıza, 8MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, A-GPS, DLNA, NFC, Bluetooth, WLAN, Android 4.3 işletim sistemi ve 2000mAh gücünde batarya şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.

Modelin LTE Cat 4 desteği ile 150Mbps indirme hızlarına kadar ulaşabildiği belirtiliyor. Almanya'da tanıtıldığı için modelin kısa süre içerisinde Avrupa'da satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Fiyatı ise henüz belli değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1374 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim