Anlık Bildirim

Açık dünya oyunu Crashlands yaz döneminde mobil platformlara geliyor

Açık dünya oyunu Crashlands yaz döneminde mobil platformlara geliyor

Ödüllü Butterscotch Shenanigans tarafından geliştirilen ve açık dünya oyunlarının en iyi örneklerinden birisi olacağı tahmin edilen Crashlands, yaz aylarında Android ve iOS için indirmeye sunulacak.

Crashlands pek çok oyun planının biraraya gelişi olarak ifade ediliyor. Açık dünya, hayatta kalma, silah geliştirme, hayvan evcilleştirme ve stratejik dövüş bunlar arasında yer alıyor.

Oyunda karakteriniz ile açık dünyada sonsuz bir mücadele ve keşfetme macerasına atılıyorsunuz. Oyundaki zorluk karakterin bu macerada sürekli gelişime ihtiyaç duyması ve oyuncuların da çevrelerini keşfetmek zorunda olması. Geliştiriciler açık dünyanın canlı ve sürekli yenilenen bir yapıda olduğunu belirtiyor. 

Mücadele ve dövüşler esnasında eğiteceğiniz hayvanlar da size yardımcı olacak. Oyun gitmek istediğiniz noktalara veya etkileşime geçmek istediğiniz nesnelere tıklama şeklinde bir kontrol sunuyor. 

Oyun 9 Mayıs itibariyle beta sürümüne açılacak. Sonrasında Haziran ayında Android için, Temmuz başlarında da iOS için indirmeye sunulacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim