Anlık Bildirim

Adobe Photoshop Touch'ın iOS versiyonu güncellendi

Tasarım dünyasının önemli firmalarından Adobe'nin iPad, iPhone ve iPod Touch üzerinde üst seviye fotoğraf düzenleme imkanları sunan başarılı uygulaması Photoshop Touch, yeni özelliklerle güncellendi.

Oldukça kullanışlı arayüzü, katman desteği ve barındırdığı birçok filtre seçeneğiyle hem iPad hem de iPhone ile iPod Touch için gelişmiş bir fotoğraf düzenleme merkezi oluşturan Adobe Photoshop Touch, aynı zamanda gelişmiş ayar seçeneklerine ve Adobe Crative Cloud üzerinden masaüstü versiyonla senkronize çalışma özelliklerine de sahip. Yayınlanan yeni sürümüyle ise senkronizasyon ve düşük hafıza temelli iki önemli hatadan kurtulan uygulama, ayrıca iki yeni fırça seçeneğine kavuşuyor, Photoshop ile benzer hızlı seçim aracıyla geliyor, kayıt yapılmayan çalışmalarda otomatik kurtarma yapabiliyor, metin aracında iOS fontları kullanabiliyor ve JPEG düzenlemelerinde EXIF bilgilerini koruyabilir.

iPhone/iPod Touch versiyonu 10,49, iPad versiyonu ise 20,99 TL fiyat etiketiyle satılan Adobe Photoshop Touch, buradan ve buradan elde edilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim