Anlık Bildirim

Aile ağacı oluşturma temelinde hazırlanan MacFamilyTree 7, güncellenerek %50 indirime girdi

Synium Software tarafından OS X 10.7.5 sonrası 64-bit işlemcili Mac bilgisayarlar için geliştirilen aile ağacı oluşturma uygulaması MacFamilyTree 7, 7.2 sürümüne güncellenerek kısa süre için %50 indirime girdi.
Aile ağacı oluşturma açısından marketin en gelişmiş çözümlerinden birini oluşturan MacFamilyTree 7, oldukça detaylı bir arayüze ve basit birey giriş sistemine sahip. Girilen bilgilerden standart grafikler oluşturma yanında üç boyutlu animasyonlar ve harita temelli görseller de hazırlayabilen uygulama, iCloud temelli senkronizasyon yapabiliyor ve e-posta, Twitter, Facebook ya da iMessage temelli aile ağacı paylaşma desteğini de bünyesinde barındırıyor. Yayınlanan son sürümüyle rapor kısmı baştan aşağıya yenilenen ve birçok ciddi geliştirme alan MacFamilyTree 7, ayrıca interaktif ağaç için performans geliştirmeleri yanında iyileştirilmiş yakınlaşma sunuyor, eskiye oranla ağaç içi aramada daha etkili sonuçlar sağlayabiliyor ve son olarak yeni karşılama ekranı, daha iyi kaydırma, arayüz değişikleri ve üçüncü parti fareler için geliştirmiş destek gibi yenilikler kazanıyor.
Daha önce 104,99 TL fiyat etiketiyle satılan MacFamilyTree 7, an itibariyle buradan 52,99 TL fiyat etiketiyle elde edilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim